top of page

Marjo van Roessel

Zorgboerin/ Begeleidster 

Hallo allemaal,

Ik heb zelf agrarische achtergrond en een opleiding in de land en tuinbouw.

Dat ik dit in combinatie met dagbesteding kan toepassen op onze zorgboerderij gaat voor mij heel natuurlijk. Hou zelf veel van de natuur en bloementuin waar ik in de zomer veel te vinden ben.

Samen met mijn man Peter runnen we in 2024 alweer 20 jaar de zorgboerderij. Al heel wat mensen zijn er bij ons de afgelopen jaren over de vloer geweest met ieder zijn verhaal. Dankbaar zijn we dat we een stukje hebben kunnen bijdragen in het welzijn van iedereen. We ontwikkelen nog door en staan ieder te woord die bij ons te gast is. Wellicht zien we elkaar!

Isabel Vrenssen

20240102_153358.jpg

Begeleidster Dagbesteding

Hoi allemaal, 

Sinds oktober werk ik op de zorgboerderij, ik ben in dienst van Leermakers.

Samen met mijn collega's vind ik het heel leuk om alle deelnemers een fijne werkdag te verzorgen. Ik draai mijn handen niet om voor de klusjes die moeten gebeuren, ik help je graag mee!

Ik kom zelf uit Uden, hier woon ik samen met mijn vriend en 2 katten.

Sinds mijn 18e werk ik al in de zorg, heb de afgelopen jaren veel ervaring op kunnen doen met het werken met mensen. Ik merk dat dit echt een passie van mij is.  

Ook hou ik er heel erg van om buiten te zijn, van de natuur te genieten, hierom werk ik met heel veel plezier op de zorgboerderij. 

Loes Roelen

Begeleidster dagbesteding

Hooi, ik ben Loes en ik heb mijn kennis via de opleiding Hbo Social Work vergaard. Daarnaast heb ik praktijkervaring in ‘het ambulant begeleiden’ van mensen met autisme en/of andere psychische aandoeningen.

Als begeleider ‘dagbesteding’ sta ik stevig in mijn werklaarzen en ik sluit aan bij het tempo van onze deelnemers. Door samen te werken met al deze unieke mensen, ontstaat bij mij een gevoel van zingeving en verbondenheid. Dankzij de frisse buitenlucht, de dieren, de tuin en de natuur ben ik in mijn element.

Ties Kuijs

Vrijwilliger

Hallo,

Mijn naam is Ties Kuijs en woon samen met mijn vrouw in Vlijmen.

Al heel wat jaren kom ik met regelmaat bij de familie van Roessel. In de zomer op vaste dagen span ik de huifkar in om met deelnemers een ritje te gaan maken door de polder met zijn natuurgebieden. Ook zorg ik verder nog voor hand en spandiensten op de boerderij.

Klaas Eldering

Vrijwilliger

Ik ben Klaas Eldering. Oorspronkelijk elektronica gestudeerd, vijf jaar gewerkt bij de NOS radio en toen naar Zuid Frankrijk verhuisd om daar, in de bergen van

het departement de Tarn, te boeren en kaas te maken.

Ben na een aantal jaar teruggekeerd naar Nederland en gaan werken in de ICT. 

Mijn hobby’s zijn informatica, elektronica en radio techniek. Verder zing ik in het gemengd koor.  

Ik werk nu als vrijwilliger bij de zorgboerderij wat ik fijn vind omdat je daar, in een ontspannen sfeer, vrij van stress en prestatiedruk met elkaar lekker bezig kunt zijn.

Ik vind het leuk met mensen samen te werken aan van alles en nog wat. Ook merk ik dat er nog steeds (ik ben nu 73) leuke dingen te ontdekken zijn en dat je nooit

te oud bent om te leren. Ik hou van humor en grapjes.

Klaas E.png

Gudule Koene

Begeleidster

bottom of page