top of page

Activiteiten

Bij ons op de boerderij zijn altijd genoeg klussen om te doen! Het melkveebedrijf bestaat uit ongeveer honderd melkkoeien en het bijbehorende jongvee. Daarnaast hebben we ook nog een tal aan andere dieren rond lopen op de boerderij. ​

De deelnemers kunnen naast het werken op het melkveebedrijf ook werken in de tuin waar groentes en bloemen worden geteeld. We hebben een kantinegebouw waar je huishoudelijke of catering activiteiten kunt doen. Hierbij worden de deelnemers actief betrokken.

Naast dit alles worden er verschillende nevenactiviteiten georganiseerd. Zo rijdt in het zomerseizoen tweemaal per week de huifkar waar een aantal deelnemers op mee kan en is er op maandag vast de creamiddag. 
Er worden verschillende terugkerende evenementen georganiseerd wat bij het dan plaatsvindende feest hoort, zoals bijvoorbeeld een paaslunch, zomerfeest, Sinterklaasfeest en/of Kerstontbijt/ lunch. Hierbij wordt extra aandacht aan de deelnemers gegeven door middel van lekker eten, karaoke of een bingo. Ook worden er regelmatig samen spelletjes gespeeld en staat onder andere een pooltafel.

LFOW8825.JPG
IMG_1425.JPG
IMG_5048.jpg
CLNV2642.JPG
UQLW5368_edited.jpg
bottom of page